Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Bladed Jigs

Superfin bladed jig från Man Cave Baits som är custom made för Ulm Lures. Tanken är att man ska kunna matcha ihop bladed jig och bete och få en kombo som gifter sig tillsammans. Kommer i två versioner, 10g och 14g.

Varierad hastighet på invevningen kommer att resultera i annat beteende, från en jagande stabil aktion eller till en mer flyende/oförutsägbar aktion. Mindre slag och mindre sida sida rörelse till ett kraftigare större slag med mycket rörelse som kan påverkas med olika typer utav trailer beten. Krokstorlek: 3/0.

Custom Bladed Jig Skitmört 10g
Custom Bladed Jig Skitmört 14g
Custom Bladed Jig UV Walleye 10g
Custom Bladed Jig Kiwi Lover 10g
Custom Bladed Jig Kiwi Lover 14g
Custom Bladed Jig Match The Hatch 10g
Custom Bladed Jig Match The Hatch 14g
Custom Bladed Chartips Pumpkin 14g
Custom Bladed Jig Fire Craw 10g
Custom Bladed Jig Fire Craw 14g
Custom Bladed Jig Albino Flash 10g
Custom Bladed Jig Albino Flash 14g
Custom Bladed Jig Headlight 10g

Skallen är gjuten runt en Mustad Ultra Sharp-krok som tål mycket stryk och kan självklart slipas om igen. Bred form på skallen för att trycka vatten men även påverka aktionen och underlätta fisket vid tex mer ostrukturerade botten områden. Bladet har en unik design för beteslåsningen, det öppnar möjligheten att dels knyta på ett enkelt sätt men även att använda flera olika designer och storlekar på beteslås, det är t.ex. enkelt att byta från jigg till bladed med en fastach.