Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

MCB Perch Bladed Jig Albino Flash 14g

  • 149 SEK

Superfin bladed jig från Man Cave Baits som är custom made för Ulm Lures. Tanken är att man ska kunna matcha ihop bladed jig och bete och få en dödlig kombo.

I LAGER
Dela

Superfin bladed jig från Man Cave Baits som är custom made för Ulm Lures. Tanken är att man ska kunna matcha ihop bladed jig och bete och få en kombo som gifter sig tillsammans. Denna version väger 14g men finns även tillgänglig i den något mindre versionen, 10g.

Krokstorlek: 3/0 

Varierad hastighet på invevningen kommer att resultera i annat beteende, från en jagande stabil aktion eller till en mer flyende/oförutsägbar aktion. Mindre slag och mindre sida sida rörelse till ett kraftigare större slag med mycket rörelse som kan påverkas med olika typer utav trailer beten. 

Skallen är gjuten runt en Mustad Ultra Sharp-krok som tål mycket stryk och kan självklart slipas om igen. Bred form på skallen för att trycka vatten men även påverka aktionen och underlätta fisket vid tex mer ostrukturerade botten områden. Bladet har en unik design för beteslåsningen, det öppnar möjligheten att dels knyta på ett enkelt sätt men även att använda flera olika designer och storlekar på beteslås, det är t.ex. enkelt att byta från jigg till bladed med en fastach.

  • Med en längre kjol får man en mer följsam och långsam aktion som passar perfekt om man vill köra utan trailer bete.
  • Kjolen kan lätt friseras för att ändra presentationen, var inte rädd att testa.
  • Desto kortare kjol desto mer volym och spänstig aktion.