Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

The System Custom Starter Kit Giga 30cm+

  • 169 SEK

Detta är ett Custom Starter Kit till Ulm Lures Gigashad som större gummibeten. Dessa stingers handtillverkas i Ulm, Tyskland och håller väldigt hög kvalitet.&nb

I LAGER
Dela

Detta är ett Custom Starter Kit till Ulm Lures Gigashad som större gummibeten. Dessa stingers handtillverkas i Ulm, Tyskland och håller väldigt hög kvalitet. 

Kittet innehåller:

1st Heavy Duty skruv

1st Custom stinger som är gjord av 4 sammansatta trippellekande som är gjorda föra att passa beten på 30cm +. Stingern har också 3 stycken pinnar för att sitta riktigt bra. Krokarna är utav det populära märket BKK. Krokstorlek 3/0.

2st vikter, 10 och 20gram

*Dessa stingers är specialtillverkade till Ulm Lures och har ett lekande längst fram som gör att stingersen snurrar med om gäddan gör det*

Varför använder Ulm Lures "The System"?

The System skruven ger betet en mer vaggande gång. Det superenkelt att vikta betet snabbt och smidigt då man trär på vikten på själva shallow skruven. Det går också smidigt att flytta över stingern till ett annat bete utan några verktyg. Detta gör att du kan ha många skruvar och förbereda betena för att sedan ha ett mindre antal stingers att flytta över.