Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Bush Master 12gr 3/0 2pkt

  • 79 SEK

Bushmaster Jighead är designad av Man Cave Baits i samarbete med Albin Sharghi, specifikt utformad för att ha mycket goda egenskaper i riktigt thick cover, förm

I LAGER
Dela

Bushmaster Jighead är designad av Man Cave Baits i samarbete med Albin Sharghi, specifikt utformad för att ha mycket goda egenskaper i riktigt thick cover, förmågan att pressa sig förbi vegetationen utan att det fastnar på kroken/betet är fenomenal.
Den breda formen på skallen har flera funktioner dels för att påverka eller komplettera aktionen på betet och även för att trycka mycket vatten.
Den mjuka tunna weed-guarden är framtagen specifikt för abborrfisket, specialbeställda från USA. Kraftig nog att motstå grov vegetation men så pass flexibel att inte generera några problem vid krokningen av fisken.


Bushmaster Jighead kan riggas med alla typer av mjukbeten; paddletail, curly, worms, creature och craws! Mycket mångsidig jiggskalle!


Vill man modifiera sin Bush Master så får man en styvare aktion om man kortar ner weed-guarden då hävstångseffekten blir kortare. Behåller man den I standard längd så kommer det underlätta att sätta både mjuka och tidiga kroksättningar.


Kroken är av grövre gods vilket gör den mer hållbar och även en krok som man kan slipa om & om igen.
Ett viktigt syfte med att ha det grövre godset på kroken är just krokningen och hur den sätter sig i munnen på fisken. Istället för en tunn krok som lättare vandrar och orsakar mer skada så sitter denna krok lättare kvar på samma plats.

För fiske I tät vegetation så använd dig av tex en weedless uni knot.

Finns I vikterna 6gr, 9gr och 12gr och levereras i 2-pack.
Gjutna med Zink Alloy runt en Mustad Ultra Point Krok i sizen 3/0.