Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 700:-

Gigatail - Twintail ED inkl tillbehör

  • 679 SEK

Gigatail Twintail EditionDetta bete är ett monsterbete när du verkligen behöver synas. Betet väger strax under 230 gram med tail och krok, är 40cm med utsträckt

Produkten är tyvärr slut i lager.

The product is unfortunately out of stock.

Dela

Gigatail Twintail Edition

Detta bete är ett monsterbete när du verkligen behöver synas. Betet väger strax under 230 gram med tail och krok, är 40cm med utsträckt tail och träkroppen är ca 3,5 cm bred som tillsamman twintailen ger betet en enorm profil underifrån. Dessa är viktade sink för att kunna hantera twintailen som kommer vilja trycka upp betet och fiskas på ett djup mellan ca 1-3 meter. Krokar i storlek 3/0 samt split rings följer med, även extravikter skickas med om du vill fiska betet djupare. 

Krokar som passar perfekt att använda hittar ni här:

https://www.ulmlures.se/front-page/terminal-tackle/bkk-spear-21-ss-20

https://www.ulmlures.se/front-page/terminal-tackle/bkk-fangs-spear-21-ss-trekrok-5-pack

Betet kan även användas med bigtail, paddel eller smalltail. Betet är viktat som ett jerkbait så det går utmärkt att jerka fram den med mindre variant av tail. 

Dessa Gigatails var tänkta till Sportfiskemässan men då den inte blir av så släpps dessa nu istället. Att tillverka och fiska stora beten ligger mig mycket varmt om hjärtat så att det har varit extra kul att göra just dessa! Jag och de närmsta runt om mig fiskar mycket pelagiskt, undervattens strukturer, grynnor, branter, kanter och betesstim. Vad vi vet fungerar väldigt bra är att presentera stora beten med bred profil, som gör det värt för gäddan att gå upp och ta betet.