Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Gigajerk JR Motoroil Hulk 17,5cm

  • 549 SEK

Gigajerk JR 17,5cm, 93g är ett jerkbait i trä med rasselkammare. Ett jerkbait med otrolig finish och sida-till-sida-gång som ger ett magiskt belly flash!

Produkten är tyvärr slut i lager.

The product is unfortunately out of stock.

Dela


Because of the overwhelming demand and overselling of this product, I've made the decision to produce an additional batch. It's now available for pre-order. Secure your pre-order today, with delivery estimated in approximately 5 weeks (by the end of April or early May).


Gigajerk JR 17,5cm, 93g är ett jerkbait i trä med rasselkulor. Ett jerkbait med otrolig finish och sida-till-sida-gång som ger ett magiskt belly flash!

Ett bete som du enkelt rycker/jerkar eller vevjerkar hem. Betet sticker ut o visar upp sidan, vilket är väldigt effektivt. Gigajerk JR har inbyggd rasselkammare och handmålade ögon + en massa lack och kärlek. Det här är ett bete som är riktigt kul att fiska med.

Betet har det mesta som kan krävas av ett handgjort bete; handmålade ögon, handbyggd rasselkammare och många lager lack. Samtliga Gigajerk JR är handgjorda och handmålade i Norrköping, Sverige.

  • Rekommenderad krokstorlek: 2/0