Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Gigajerk Red Striped Tiger (Inlay Series) 24cm

  • 899 SEK

Gigajerk 24cm, 140g är ett handgjort, sjunkande jerkbait med rasselkulor och handmålade ögon. Ett större jerkbait, tillverkat i Sverige.

Produkten är tyvärr slut i lager.

The product is unfortunately out of stock.

Dela

Gigajerk 24cm, 140g är ett handgjort, sjunkande jerkbait med rasselkulor och handmålade ögon. Ett större jerkbait framsnidat i Sverige som gör mycket reklam för sig i vattnet för att locka stora gäddor!

Inlay Series är Mässbetet för 2023, här har jag testat fram att använda glitter på ett nytt sätt för mig. Det är tidskrävande men är väl värt då det blir ett fantastiskt resultat. Det är ett bete som är väl värt att se i verkligheten!

För bred sida till sida gång så kan du jerka det och för lugnare sida till sida gång kan du spinna in den. Ett tips är att kombinera dessa två. Gigajerk sjunker lite snabbare än lillebrorsan, Gigajerk JR, men det är inga svårigheter att hålla den högt upp i vattnet. När du jerkar betet snabbt flyger det fram i vattnet som en projektil och betet kan komma upp i vattenytan eller röra sig ner i vattnet precis som en flyende betesfisk.

Detta är ett bete som du ska använda om du verkligen vill synas i vattnet och passar perfekt för stor gädda och när gäddorna vill äta upp sig. Gigajerk har även visat sig fungera väldigt bra vid trolling.

Gigajerk är ett träbete med inbyggd rasselkammare, handmålade ögon och många lager lack. Det är tillverkat och målat med stor omsorg och mycket kärlek. Samtliga Gigajerk är handgjorda och handmålade i Norrköping, Sverige.

  • Rekommenderad krokstorlek: 3/0