Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Snackbite Baby Perch 21cm

  • 159 SEK

Snackbite 21 är ett gummibete som är designat för att efterlikna några utav gäddans favoritföda såsom mört, abborre, brax osv.

Produkten är tyvärr slut i lager.

The product is unfortunately out of stock.

Dela

Snackbite 21 är ett gummibete som är designat för att efterlikna några utav gäddans favoritföda såsom mört, abborre, brax osv. Betet har en hög profil vilken ger en väldigt stor siluett från sidan. Det väger in på 130 gram på sina 21cm så det är ett bete som har ca 30-60% mer volym än många andra liknande modeller på marknaden i samma längd.

Det gör att det är ett bete i sitt eget slag som har dessa fördelar:

  • Flyttar mycket vatten med sin stora paddel och breda kropp, vilket gör att gäddan har lättare att känna av och se betet.
  • Det blir en kastkanon.
  • Väldigt bra hållbarhet och det pallar därmed väldigt mycket gäddor.

Detta är ett av Ulm Lures allra första beten som har levererat mycket fisk år för år och är en klassiker som aldrig kommer att försvinna. Ett mångsidigt bete som går lika bra att fiska djupt som grunt och snabbt som sakta.

Snackbite 21 går med fördel att rigga på olika sätt. Du kan rigga det med ett The System Custom Starter Kit 21cm. Ett hett tips är att använda Screw-in-dots. Fäst en Srew-in-dot under hakan för att få ett mer släng på hela betet, det kan vara väldigt effektivt när man fiskar lite saktare, när vattnet är lite kallare. Vill du fiska snabbare eller om du fiskar i mer strömmande vatten så kan man fästa den under magen för att få en stabilare gång. Glöm inte adaptera med rasselkammare.