Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

GigabiteV2 Sill Royale 25cm Outlet

  • 179 SEK
  • 85 SEK

Detta bete tillhör en B-sortering vilket t.ex. kan innebära att betet har skönhetsfel. Det är dock inget som påverkat betets funktion så passa på att fynda!

I LAGER
Dela

Detta bete tillhör en B-sortering vilket t.ex. kan innebära att betet har skönhetsfel, att det har någon typ av liten insjunkning i gummit, att det kan upplevas mattare då det i vissa fall saknas klarlack, att det tappar färgen snabbare osv men det kan även vara att det levereras utan kartong då denna gått sönder i leverans eller liknande. Notera att produktens exakta utseende därför kan avvika något från tillhörande produktbild.

Nämnda skönhetsfel är dock inget som påverkat betets funktion eller är något som gäddan nödvändigtvis bryr sig om. Passa på att fynda!

GigabiteV2 är ett bete som sticker ut ur mängden, med sina 175 gram fördelat på 25cm väger betet ca 20-50% mer än många andra beten i denna storlek. Det gör att du får en stor profil från alla håll och kanter, dessutom flyttar betet mycket vatten med sin stora paddel vilket gör att gäddan lättare uppmärksammar betet.

Tack vare den kompakta designen blir GigabiteV2 en kastkanon som också är slitstarkt och som håller för många gäddor. Betet är tillverkat i ett mjukt gummi för att kunna fiskas i alla lägen, det fiskas väldigt bra i både låg och hög hastighet. Betet har en väldigt fin rullande gång som gäddan inte kan motstå. GigabiteV2 25cm är ett bete som testats i två år innan det gick i produktion och som gett otroligt bra resultat, det har fungerat utmärkt i alla typer av förhållanden.

GigabiteV2-serien är beten som har fångat extremt mycket fin fisk genom åren och det var inga tvivel på att det var denna serie ULM skulle välja som fabrikstillverkat för att det skulle kunna nå ut till en större publik. GigabiteV2 är designat för att verkligen synas både underifrån och från sidan, betets höjd och bredd gör att det fungerar perfekt för alla situationer och fångar gäddans uppmärksamhet.

Det är ett bete som är till för att synas i vattnet!