Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Miuras Mouse Mini - Ice Cream

  • 399 SEK
  • 369 SEK

Miuras Mouse Mini är en unik blandning av bucktail och en plastsvans som ger en förförisk simning som är ett nästan oemotståndligt mål för en hungrig gädda. Du

I LAGER
Dela

Miuras Mouse Mini är en unik blandning av bucktail och en plastsvans som ger en förförisk simning som är ett nästan oemotståndligt mål för en hungrig gädda. Du kan fiska Miuras Mouse extremt långsamt och behålla exceptionell kontroll även under blåsiga förhållanden och snabbt drivfiske med båten. En annan viktig egenskap hos Miuras Mouse är förmågan att flytta mycket vatten. Denna kombination ger Miuras Mouse en oöverträffad storfiskfångstförmåga – speciellt när fisket är långsamt och i pressade vatten.

Miuras Mouse kan kombineras med flertal beten. Jag föredrar em Gigashad 24cm + förlängning av stinger.


 Miuras Mouse design kommer från den italienska betestillverkaren Maurizio ”Miura” Carini. Tiden som lagts ner på utvecklingen av Miuras-musen har spenderats väl, under åren har den bevisat sin plats i många sportfiskare med många stora fiskar på sitt medvetande. Vi är stolta över att presentera Miuras Mouse från Catch With Care. Blyfri. 20cm. 40g.