Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Miuras Mouse - Derg Whisper

  • 449 SEK
  • 409 SEK

Miuras Mouse är en unik blandning av bucktail och en plastsvans som ger en förförisk simning som är ett nästan oemotståndligt mål för en hungrig gädda. Du kan f

I LAGER
Dela

Miuras Mouse är en unik blandning av bucktail och en plastsvans som ger en förförisk simning som är ett nästan oemotståndligt mål för en hungrig gädda. Du kan fiska Miuras Mouse extremt långsamt och behålla exceptionell kontroll även under blåsiga förhållanden och snabbt drivfiske med båten. En annan viktig egenskap hos Miuras Mouse är förmågan att flytta mycket vatten. Denna kombination ger Miuras Mouse en oöverträffad storfiskfångstförmåga – speciellt när fisket är långsamt och i pressade vatten.

Miuras Mouse kan kombineras med flertal beten. Jag föredrar em Gigashad 27cm.


 Miuras Mouse design kommer från den italienska betestillverkaren Maurizio ”Miura” Carini. Tiden som lagts ner på utvecklingen av Miuras-musen har spenderats väl, under åren har den bevisat sin plats i många sportfiskare med många stora fiskar på sitt medvetande. Vi är stolta över att presentera Miuras Mouse från Catch With Care. Blyfri. 23 cm. 95g.