Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt inom Sverige från 500:-

Gigajerk Mässbete 2023

  • SEK 899,00

Inlay series är mässbetet för 2023, här har jag testat fram att använda glitter på ett nytt sätt för mig. Det är tidskrävande men är väl värt då det blir ett fa


I lager
Dela

Inlay series är mässbetet för 2023, här har jag testat fram att använda glitter på ett nytt sätt för mig. Det är tidskrävande men är väl värt då det blir ett fantastiskt resultat. Det är ett bete som är väl värt att se i verkligheten!

Gigajerk är ett större jerkbait på 24 cm och den väger strax över 140 gram. För bred sida till sida gång så kan du jerka det och för lugnare sida till sida gång kan du spinna in den. Ett tips är att kombinera dessa två. Gigajerk sjunker lite snabbare än lillebrorsan (Gigajerk Jr) men det är inga svårigheter att hålla den högt upp i vattnet. När du jerkar betet snabbt flyger det fram i vattnet som en projektil och betet kan komma upp i vattenytan eller röra sig ner i vattnet precis som en flyende betesfisk. Gigajerk och också fungerat väldigt bra för trolling.


Detta är ett bete som du ska använda om du verkligen vill synas i vattnet och passar perfekt för stor gädda och när gäddorna vill äta upp sig.


Gigajerk är ett träbete med inbyggd rasselkammare, handmålade ögon och många lager lack. Det är tillverkat och målat med stor omsorg och mycket kärlek.

  • Längd: 24 cm
  • Vikt: 140 g

Ulm Tail

SEK 549,00

Snackbite 16

SEK 119,00

Presentkort

SEK 100,00