Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Free Shipping within Sweden from 500:-

Gigabite V2 25cm

  • SEK 149,00

Gigabite serien är beten som har fångat extremt mycket fin fisk genom åren och det var inga tvivel på att det var denna serie jag skulle välja som fabrikstillve


In stock
Share

Gigabite serien är beten som har fångat extremt mycket fin fisk genom åren och det var inga tvivel på att det var denna serie jag skulle välja som fabrikstillverkat för att det skulle kunna nå ut till en större publik! Gigabite är designat för att verkligen synas både underifrån och från sidan, betets höjd och bredd gör att det fungerar perfekt för alla situationer och fångar gäddans uppmärksamhet! Det är ett bete som är till för att synas i vattnet!

Ett stort bete som har en stor rörelse och som verkligen syns bra i vattnet. Betet är gjort på semi mjukt gummit vilket passar bra då det ger en väldigt bra hållbarhet samt att det ger rätt rörelse i vattnet. Det är ett bete som är perfekt när gäddan vill ha ett större bete eller när du ska fiska pelagiskt och verkligen behöver synas. Betet är perfekt för stora gäddor och det har presterat väldigt bra!

rek krokstorlek: 3/0


Gigabite V2 21cm

SEK 129,00

Ulm Tail Origin

SEK 599,00

Gigabitev2 25cm Bundle

SEK 328,00 SEK 279,00

The Boss 195mm

SEK 999,00